1. Home
  2. Shtëpia
  3. Dekoruese Per Vazo Biciklete
  • Dekoruese per vazo Biciklete img 0
  • Dekoruese per vazo Biciklete img 1
  • Dekoruese per vazo Biciklete img 2

Dekoruese per vazo Biciklete

Cmimi
3,700 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:Biciklete
  • Vendi Prodhimit:Kinë
Te thjeshta per tu montuar dhe te vecanta. Keto dekoruese per vazo ne forme bicikleta jane metalike, te lyera me boje te bardhe. Mund te perdoren ne ambjente te jashtme si dhe ne ambjente te brendshme. Mbajne deri ne 3 vazo.


Dekoruese per vazo Biciklete image 0Dekoruese per vazo Biciklete image 1Dekoruese per vazo Biciklete image 2