1. Home
  2. Shtëpia
  3. Dekoruese Per Vazo YH18005
  • Dekoruese per vazo YH18005 img 0
  • Dekoruese per vazo YH18005 img 1

Dekoruese per vazo YH18005

Cmimi
1,400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:YH18005
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat : 80cm*34cm

Mbajtese dekorative per vazo, metalike te lyera ne menyre profesionale. Lartesia 80 cm dhe gjeresia 34 cm. Perdorimi ne ambiente te brendshme dhe te jashtme.


Dekoruese per vazo YH18005 image 0Dekoruese per vazo YH18005 image 1Dekoruese per vazo YH18005 image 2Dekoruese per vazo YH18005 image 3