1. Home
 2. Shtëpia
 3. Dekoruese Per Vazo YH18001
 • Dekoruese per vazo YH18001 img 0
 • Dekoruese per vazo YH18001 img 1
 • Dekoruese per vazo YH18001 img 2

Dekoruese per vazo YH18001

Cmimi
2,050 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Shtëpia
 • Marka:
 • Modeli:YH18001
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Lartesia: 81cm
 • Diametri i vazos te madhe: 31cm

Mbajtese dekorative per vazo, metalike te lyera ne menyre profesionale.Perdorimi ne ambiente te brendshme dhe te jashtme. Lartesia eshte 80 cm. Diametri i mbajteses se vazos larte eshte 30 cm ndersa diametri poshte eshte 25 cm.Dekoruese per vazo YH18001 image 0
Dekoruese per vazo YH18001 image 1Dekoruese per vazo YH18001 image 2Dekoruese per vazo YH18001 image 3Dekoruese per vazo YH18001 image 4