1. Home
  2. Kujdesi personal
  3. Depilator Gemei GM-3055
  • Depilator Gemei GM-3055 img 0
  • Depilator Gemei GM-3055 img 1
  • Depilator Gemei GM-3055 img 2

Depilator Gemei GM-3055

Cmimi
2,450 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kujdesi personal
  • Marka:Gemei
  • Modeli:GM-3055
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Depilator Gemei GM-3055. Perdoret ne cdo pjese te trupit duke hequr edhe qimet me te shkurtera. Ky depilator vjen me 2 koka per pjese te ndryshme te trupit. Kokat hiqen lehtesishte dhe mund te lahen.


Depilator Gemei GM-3055 image 0Depilator Gemei GM-3055 image 1Depilator Gemei GM-3055 image 2Depilator Gemei GM-3055 image 3Depilator Gemei GM-3055 image 4Depilator Gemei GM-3055 image 5