1. Home
 2. Kujdesi personal
 3. Depilator Gemei GM-7005
 • Depilator Gemei GM-7005 img 0
 • Depilator Gemei GM-7005 img 1
 • Depilator Gemei GM-7005 img 2

Depilator Gemei GM-7005

Cmimi i ri
2,150 Lek
Cmimi
2,950 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Kujdesi personal
 • Marka:Gemei
 • Modeli:GM-7005
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Te tjera: 5 ne 1

Depilator Gemei GM-7005, 5 ne 1. Ky depilator vjen me 5 koka per funksione te ndryshme. Perdoret ne cdo pjese trupit. Kokat mund te hiqen lehtesishte dhe te lahen.


Depilator Gemei GM-7005 image 0Depilator Gemei GM-7005 image 1Depilator Gemei GM-7005 image 2Depilator Gemei GM-7005 image 3Depilator Gemei GM-7005 image 4