1. Home
  2. Paisje Shtëpiake
  3. Dollap Rrobash Per Femije Spiderman
  • Dollap Rrobash per Femije Spiderman img 0
  • Dollap Rrobash per Femije Spiderman img 1

Dollap Rrobash per Femije Spiderman

Cmimi
2,250 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Paisje Shtëpiake
  • Marka:
  • Modeli:Spiderman
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 74cm*37cm*74cm

Zbukuroni Shtepine Tuaj me keto Dollape Rrobash per Femije. Te thjeshte, komode, praktike dhe me cmime shume ekonomike !


1 - Keto Dollape jane te perbere nga materiale ECO - Friendly, te pademshem per mjedisin !


Pjesa e struktures eshte e perbere nga celik special, rezistent ndaj ndryshkut. Fletet ( pjeset ) e dollapit jane te perbera nga Plastike PP ( Polypropylene ), rezistente ndaj ujit dhe pluhurit. Ne pakete perfshihen Nyjet Lidhese te cilat jane te perbera nga Plastike ABS ( Acrylonitrile butadiene styrene ) si dhe nje cekic druri, i cili mund tju nevojitet gjate montimit.


2 - Karakteristikat


Vend i bollshem per te vendosur gjera te ndryshme, si rroba, gjera personale, lodra.
I thjeshte per tu montuar.
Montimi behet sipas preferencave tuaja ose ne varesi te vendit ku do te vendoset.
Rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe bakterieve.
Te thjeshte per tu lare ose pastruar.


3 - Kujdes !


Sigurohuni gjate montimit qe fletet te arrin ne fund te Nyjes Lidhese, duke mos lene hapsire bosh.
Mos i lini ne ambjente te jashtme per nje kohe te gjate.
Mbajini larg nxehtesise dhe zjarrit.
Perdorimi i kimikateve te forte per pastrim eshte i ndaluar.
Nuk sugjerohet te perdoret per gjera te renda sic jane librat etj.
Ju lutem matni vendin ku do ta vendosni perpara se te beni blerjen e produktit !


Per me shume Info rreth materialit dhe menyres se montimit ndiqni kete video ne Youtube !


https://www.youtube.com/watch?v=zl1dbh-iwIg
Dollap Rrobash per Femije Spiderman image 0Dollap Rrobash per Femije Spiderman image 1Dollap Rrobash per Femije Spiderman image 2Dollap Rrobash per Femije Spiderman image 3