1. Home
  2. Shtëpia
  3. Dollap Portative 28175
  • Dollap Portative 28175 img 0
  • Dollap Portative 28175 img 1

Dollap Portative 28175

Cmimi
3,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:28175
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 75cm*45cm*175cm

Dollap portative 28175. Skeleti eshte i perbere me shufra metalike dhe nderlidheset jane plastike. Veshja e jashtme eshte rrobe. Ne fund ka dy kutia rrobe te cilat mund te perdoren per te vendosur sende te ndryshme.


Dollap Portative 28175 image 0Dollap Portative 28175 image 1