1. Home
  2. Shtëpia
  3. Dollap Portative Mix
  • Dollap Portative Mix img 0

Dollap Portative Mix

Cmimi
3,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 74cm*37cm*111cm
Rafti eshte i perbere prej rrjete metalike si dhe plastike PP ( Polypropylene ). Mund te formohet sipas deshires tuaj ose ne varesi te vendit ku do ta vendosni. Mund te vendoset ne ambjente te mbyllura si dhe ne ambjente te hapura.Dollap Portative Mix image 0