1. Home
  2. Fëmijë
  3. Domino Ne Anglisht
  • Domino ne Anglisht img 0
  • Domino ne Anglisht img 1

Domino ne Anglisht

Cmimi
1,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Pjeseza: 100

Domini druri ne Anglisht dhe Spanjisht. Nga njera ane jane te shkruar shkronja dhe fjale dhe nga ana tjeter jane te shkruara numrat. Nje set ka 100 domino.


Domino ne Anglisht image 0Domino ne Anglisht image 1