1. Home
  2. Outdoor & Gardening
  3. Drite Me Panel Diellor
  • Drite me Panel Diellor img 0

Drite me Panel Diellor

Cmimi
3,200 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Outdoor & Gardening
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Drita me Panel Diellor por mund te perdoren edhe duke i karikuar. Jane me sensor levizjeje dhe mund te vendosen ne ambjente te ndryshme.


Drite me Panel Diellor image 0