1. Home
 2. Shtëpia
 3. Dyshek Me Ajer Bestway 67572
 • Dyshek me ajer Bestway 67572 img 0

Dyshek me ajer Bestway 67572

Cmimi
7,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Shtëpia
 • Marka:Bestway
 • Modeli:67572
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Permasat: 191cm*97cm*38cm
 • Koha e fryerjes : 130 Sekonda

Dyshek me ajer Bestway 67572. Pjesa e siperme e dyshekut eshte kamosh i rehatshem. Konstruksion i qendrueshem. Jastek te inkorporuar. Pompe me bateri te inkorporuar. Per perdorim te jashtem dhe te brendshem. Cante per lehtesi transporti dhe ngjitese rezerve per riparime te mundshme. Mban pesha deri ne 227 kg.
Permasat : 1.91 m * 97 cm * 38 cm
Permasat e jastekut te inkorporuar : 38 cm * 15 cm
Dyshek me ajer Bestway 67572 image 0Dyshek me ajer Bestway 67572 image 1Dyshek me ajer Bestway 67572 image 2