1. Home
  2. Shtëpia
  3. Dyshek Me Ajer Bestway 67574
  • Dyshek me ajer Bestway 67574 img 0

Dyshek me ajer Bestway 67574

Cmimi
9,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:Bestway
  • Modeli:67574
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 203cm*152cm*38cm
  • Koha e fryerjes: 230 Sekonda

Dyshek me ajer Bestway 67574. Konstruksion i qendrueshem. Pompe te inkorporuar. Koha e fryrjes 230 sekonda. Per perdorim ne natyre. Jastek i inkorporuar. Cante per lehtesi transporti dhe ngjitese rezerve per riparime te mundshme. Pompe me bateri te inkorporuar.
Permasat : 2.03 m * 1.52 m * 38 cm
Permasat e jastekut te inkorporuar : 38 cm * 15 cmDyshek me ajer Bestway 67574 image 0Dyshek me ajer Bestway 67574 image 1Dyshek me ajer Bestway 67574 image 2