1. Home
 2. Shtëpia
 3. Dysheke Me Ajer Bestway 6700/6701/6702
 • Dysheke me ajer Bestway 6700/6701/6702 img 0
 • Dysheke me ajer Bestway 6700/6701/6702 img 1
 • Dysheke me ajer Bestway 6700/6701/6702 img 2
 • Dysheke me ajer Bestway 6700/6701/6702 img 3

Dysheke me ajer Bestway 6700/6701/6702

Cmimi
1,900 - 3,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Shtëpia
 • Marka:Bestway
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Modeli: 6700/6701/6702
 • Te tjera: per cdo terren

Dyshek me ajer Bestway 6700, 6701, 6702. Pjesa e siperme eshte kamosh i rehatshem. Per perdorim te brendshem dhe te jashtem. Gjendje tre permasa : Kodi 6700 185 cm * 76 cm * 22 cm; Kodi 6701 188 cm * 99 cm * 22 cm; Kodi 6702 191 cm * 137 cm * 22 cm.


Dysheke me ajer Bestway 6700/6701/6702 image 0Dysheke me ajer Bestway 6700/6701/6702 image 1Dysheke me ajer Bestway 6700/6701/6702 image 2Dysheke me ajer Bestway 6700/6701/6702 image 3Dysheke me ajer Bestway 6700/6701/6702 image 4Dysheke me ajer Bestway 6700/6701/6702 image 5