1. Home
  2. Djem
  3. Ekskavatore Loder Per Femije
  • Ekskavatore Loder per Femije img 0
  • Ekskavatore Loder per Femije img 1

Ekskavatore Loder per Femije

Cmimi
1,250 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Djem
  • Marka:
  • Modeli:N0.816B-136
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 23cm x 35cm x 8.5cm
  • Marka: Pinjia

Kaloni kohe me femijen tuaj dhe merrni kenaqesi duke formuar kete ekskavator loder per femije sebashku ! Eshte e perbere nga 234 pjeseza metalike dhe plastike. E rekomandueshme per femije mbi 8 vjec. Lojerat me makina tani vijne ndryshe. Formo dhe Luaj !


Ekskavatore Loder per Femije image 0Ekskavatore Loder per Femije image 1Ekskavatore Loder per Femije image 2