1. Home
  2. Kuzhina
  3. Ene Per Ushqimet
  • Ene per ushqimet img 0
  • Ene per ushqimet img 1
  • Ene per ushqimet img 2

Ene per ushqimet

Cmimi
1,800 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kuzhina
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
Te perbere prej silikoni dhe plastike, keto ene jan zgjidhja e duhur per te vendosur ushqimin. Cilesi e garantuar. BPA Free, te aprovuara dhe certifikuara nga FDA ( Food and Drug Administration ) Amerikane. Nje set permban dy ene, nje luge/pirun si dhe vend te vecante per vendosjen e kripes ose sheqerit. Enet mund te palosen si dhe mund te mbyllen hermetikisht.


Ene per ushqimet image 0Ene per ushqimet image 1Ene per ushqimet image 2Ene per ushqimet image 3