1. Home
  2. Shtëpia
  3. Ene Uji Per Femije
  • Ene Uji per Femije img 0
  • Ene Uji per Femije img 1
  • Ene Uji per Femije img 2

Ene Uji per Femije

Cmimi
1,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
Ene uji praktike. Te perbera nga silikon dhe plastike, keto ene mund te palosen per te zene sa me pak vend ne shtepine tuaj. Perdoren per uje me temperatura deri ne 120° Celsius dhe per temperatura minus 50° Celsius.


Ene Uji per Femije image 0Ene Uji per Femije image 1Ene Uji per Femije image 2Ene Uji per Femije image 3Ene Uji per Femije image 4Ene Uji per Femije image 5