1. Home
  2. Fëmijë
  3. Fancy Zoo 4D AR Cards
  • Fancy Zoo 4D AR Cards img 0
  • Fancy Zoo 4D AR Cards img 1
  • Fancy Zoo 4D AR Cards img 2

Fancy Zoo 4D AR Cards

Cmimi
1,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Mosha: 3 Vjec+
Mesoni kafshet/peshqit/dinosauret/insektet me Fancy Zoo. Shkarkoni aplikacionin dhe kenaquni me femijen tuaj duke luajtur dhe mesuar sebashku. Vjen ne 14 Gjuhe te ndryshme.Fancy Zoo 4D AR Cards image 0Fancy Zoo 4D AR Cards image 1Fancy Zoo 4D AR Cards image 2