1. Home
 2. Aksesorë
 3. Fishe Remax RC-073th 3 Ne 1
 • Fishe Remax RC-073th 3 ne 1 img 0
 • Fishe Remax RC-073th 3 ne 1 img 1
 • Fishe Remax RC-073th 3 ne 1 img 2
 • Fishe Remax RC-073th 3 ne 1 img 3

Fishe Remax RC-073th 3 ne 1

Cmimi
650 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Aksesorë
 • Marka:Remax
 • Modeli:RC-073th
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Te tjera: perdorim universal

Fishe Remax RC-073th. Dizajn i vecante. Vjen me 3 koka te ndryshme per karikim, Micro, Type-C dhe Lightning, pra mund te perdoret per cdo telefone. 3 ngjyra te ndryshme, te verdhe, te zeze dhe te bardhe.


Fishe Remax RC-073th 3 ne 1 image 0Fishe Remax RC-073th 3 ne 1 image 1Fishe Remax RC-073th 3 ne 1 image 2Fishe Remax RC-073th 3 ne 1 image 3Fishe Remax RC-073th 3 ne 1 image 4Fishe Remax RC-073th 3 ne 1 image 5Fishe Remax RC-073th 3 ne 1 image 6