1. Home
 2. Elektronike
 3. Fishe Remax RC-099
 • Fishe Remax RC-099 img 0
 • Fishe Remax RC-099 img 1

Fishe Remax RC-099

Cmimi
550 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Elektronike
 • Marka:Remax
 • Modeli:RC-099a / 099t
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Rc-099a: Type C
 • Rc-099t: Lightning & Micro USB
 • Gjatesia : 1 m

Fishe Remax RC-099a dhe RC-099t. Fisha mblidhet brenda kutise per lehtesi ne perdorim dhe per te zene sa me pak vend.


Fishe Remax RC-099 image 0Fishe Remax RC-099 image 1Fishe Remax RC-099 image 2Fishe Remax RC-099 image 3