1. Home
  2. Kujdesi personal
  3. Furce Per Make Up
  • Furce per Make Up img 0
  • Furce per Make Up img 1

Furce per Make Up

Cmimi
400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kujdesi personal
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Furce per make up. Bishti eshte plastike. Vjen ne 2 ngjyra, blu dhe gold.


Furce per Make Up image 0Furce per Make Up image 1