1. Home
  2. Fëmijë
  3. Govate Portative Per Femije
  • Govate portative per femije img 0
  • Govate portative per femije img 1

Govate portative per femije

Cmimi
7,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 86cm*51.5cm*23cm
Shume praktike dhe te thjeshta, keto govata shoqerohen me nje ndenjese per sigurine e femijes tuaj. Mund te palosen, ne menyre qe te zene sa me pak vend. Te perbera nga silikon dhe plastike, keto govata jane zgjidhja perfekte per te lare femijen tuaj.


Govate portative per femije image 0Govate portative per femije image 1Govate portative per femije image 2Govate portative per femije image 3Govate portative per femije image 4