1. Home
  2. Shtëpia
  3. Grirese Perimesh
  • Grirese Perimesh img 0
  • Grirese Perimesh img 1
  • Grirese Perimesh img 2
  • Grirese Perimesh img 3

Grirese Perimesh

Cmimi
3,300 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
Grirese permimesh profesionale. Cilesi e garantuar. BPA Free, te aprovuara dhe certifikuara nga FDA ( Food and Drug Administration ) Amerikane. Perdoren ne cdo kuzhine, ne shtepite tuaja apo restorante.Grirese Perimesh image 0Grirese Perimesh image 1Grirese Perimesh image 2Grirese Perimesh image 3