1. Home
  2. Aksesore Shtepie
  3. Hene Dekorative Me Magnet
  • Hene Dekorative me Magnet img 0
  • Hene Dekorative me Magnet img 1
  • Hene Dekorative me Magnet img 2

Hene Dekorative me Magnet

Cmimi i ri
5,000 Lek
Cmimi
8,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesore Shtepie
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Hene dekorative me magnet. Nje dhurate e vecante per te darshurit tuaj. Mjafton ta vendosni te prize dhe te balanconit forcat terheqese dhe shtytese te magneteve. Hena do te filloj te ndricoje duke ndryshuar ngjyrat dhe do te rrotullohet. Butoni i nderrimit ose fiksimit te ngjyrave eshte me prekje. Diametri i henese eshte 15 cm.


Hene Dekorative me Magnet image 0Hene Dekorative me Magnet image 1Hene Dekorative me Magnet image 2