1. Home
  2. Aksesorë
  3. Kamera 4K Action Camera
  • Kamera 4K Action Camera img 0
  • Kamera 4K Action Camera img 1
  • Kamera 4K Action Camera img 2

Kamera 4K Action Camera

Cmimi
5,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Kamera 4K. Mund te perdoret per sporte te ndryshme. 2 kamera, para dhe mbrapa.


Kamera 4K Action Camera image 0Kamera 4K Action Camera image 1Kamera 4K Action Camera image 2