1. Home
  2. Aksesorë
  3. Kamera Makine 3 Ne 1 + Karte Memorie 16GB
  • Kamera Makine 3 ne 1 + Karte Memorie 16GB img 0
  • Kamera Makine 3 ne 1 + Karte Memorie 16GB img 1
  • Kamera Makine 3 ne 1 + Karte Memorie 16GB img 2

Kamera Makine 3 ne 1 + Karte Memorie 16GB

Cmimi
6,300 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Kamera per makine me ekran. Ka 3 kamera, 1 per para, 1 per mbrapa dhe 1 per te regjistruar brenda ne makine. Te perfshire ne paketim ka dhe nje karte memorie 16GB.


Kamera Makine 3 ne 1 image 0Kamera Makine 3 ne 1 image 1Kamera Makine 3 ne 1 image 2