1. Home
  2. Aksesorë
  3. Kamera Makine Pasqyre + 16GB Karte Memorie
  • Kamera Makine Pasqyre + 16GB Karte Memorie img 0
  • Kamera Makine Pasqyre + 16GB Karte Memorie img 1
  • Kamera Makine Pasqyre + 16GB Karte Memorie img 2

Kamera Makine Pasqyre + 16GB Karte Memorie

Cmimi
3,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Pasqyra permban 2 kamera, 1 per para dhe 1 per mbrapa. Eshte Full HD dhe madhesia e ekranit eshte 4 inch. Te perfshire ne cmim ka dhe nje karte memorie 16GB.


Kamera Makine Pasqyre image 0Kamera Makine Pasqyre image 1Kamera Makine Pasqyre image 2