1. Home
  2. Aksesorë
  3. Karikues Makine & Makine Rroje Remax RT-SP01
  • Karikues makine & makine rroje Remax RT-SP01 img 0
  • Karikues makine & makine rroje Remax RT-SP01 img 1
  • Karikues makine & makine rroje Remax RT-SP01 img 2

Karikues makine & makine rroje Remax RT-SP01

Cmimi
1,250 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:Remax
  • Modeli:RT-SP01
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Te tjera: 3 ne 1

Karikues makine dhe makine rroje Remax RT-SP01. Mund te perdoret dhe si cekic per te thyer xhamin ne raste emergjence. Nje aksesore i nevojshem per kohera te veshtira.


Karikues makine & makine rroje Remax RT-SP01 image 0Karikues makine & makine rroje Remax RT-SP01 image 1Karikues makine & makine rroje Remax RT-SP01 image 2Karikues makine & makine rroje Remax RT-SP01 image 3Karikues makine & makine rroje Remax RT-SP01 image 4Karikues makine & makine rroje Remax RT-SP01 image 5Karikues makine & makine rroje Remax RT-SP01 image 6