1. Home
 2. Shtëpia
 3. Karrige Me Ajer Bestway 75046
 • Karrige me ajer Bestway 75046 img 0
 • Karrige me ajer Bestway 75046 img 1
 • Karrige me ajer Bestway 75046 img 2
 • Karrige me ajer Bestway 75046 img 3

Karrige me ajer Bestway 75046

Cmimi
2,550 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Shtëpia
 • Marka:Bestway
 • Modeli:75046
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Permasat: 74cmx74cmx64cm

Karrige me ajer Bestway 75046. Pjesa per tu ulur eshte kamosh per rehati maksimale. Vjen ne 3 ngjyra, blu, roze dhe portokalli.


Karrige me ajer Bestway 75046 image 0Karrige me ajer Bestway 75046 image 1Karrige me ajer Bestway 75046 image 2Karrige me ajer Bestway 75046 image 3