1. Home
  2. Shtëpia
  3. Karrige Me Ajer Bestway 75049
  • Karrige me ajer Bestway 75049 img 0
  • Karrige me ajer Bestway 75049 img 1

Karrige me ajer Bestway 75049

Cmimi
2,750 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:Bestway
  • Modeli:75049
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Karrige me ajer Bestway 75049. E rehateshme. Pjesa ku ulesh eshte e perbere prej kamoshi. Ka vend per te vendosur pijen. E pershtatshme per relax dhe per te lexuar.


Karrige me ajer Bestway 75049 image 0Karrige me ajer Bestway 75049 image 1