1. Home
  2. Fëmijë
  3. Karrige Me Ajer Bestway Basketball
  • Karrige me ajer Bestway Basketball img 0

Karrige me ajer Bestway Basketball

Cmimi
2,250 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:Bestway
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 114cm*112cm*71cm

Karrige me ajer Bestway ne formen e topit te basketbollit. E rahatshme. Mund te perdoret nga femije dhe te rritur.


Karrige me ajer Bestway Basketball image 0