1. Home
 2. Shtëpia
 3. Karrige Me Ajer Bestway
 • Karrige me ajer Bestway img 0
 • Karrige me ajer Bestway img 1
 • Karrige me ajer Bestway img 2

Karrige me ajer Bestway

Cmimi
2,250 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Shtëpia
 • Marka:
 • Modeli:75010
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Permasat: 114x120x71
 • Mosha: 6+ vjec
 • Materiali : pvc

Karrige me ajer Bestway 75010. Dizenjo si te nje topi futbolli. E rehatshme dhe e pershtatshme per te rritur dhe femije.


Karrige me ajer Bestway image 0Karrige me ajer Bestway image 1Karrige me ajer Bestway image 2Karrige me ajer Bestway image 3Karrige me ajer Bestway image 4Karrige me ajer Bestway image 5