1. Home
  2. Fëmijë
  3. Karrige Ngrenie Per Femije
  • Karrige ngrenie per Femije img 0
  • Karrige ngrenie per Femije img 1
  • Karrige ngrenie per Femije img 2

Karrige ngrenie per Femije

Cmimi
6,400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Karrige e ngrenie per femije. E perbere prej plastike dhe pjese metalike. Vjen ne tre ngjyra, roze, bezhe dhe jeshile. E pershtatshme per femije mbi 6 muajsh.


Karrige ngrenie per Femije image 0Karrige ngrenie per Femije image 1Karrige ngrenie per Femije image 2