1. Home
  2. Outdoor & Gardening
  3. Kayak Bestway 65052
  • Kayak Bestway 65052 img 0
  • Kayak Bestway 65052 img 1
  • Kayak Bestway 65052 img 2

Kayak Bestway 65052

Cmimi
42,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Outdoor & Gardening
  • Marka:Bestway
  • Modeli:65052
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat : 3.3m*94cm

Kayak Bestway 65052. Eshte i pershtatshem per dy persona dhe pesha maksimale eshte deri ne 200 kg. Ne paketim ka te perfshire lopatat, nje pompe dore, ngjitese ne rast demtimi si dhe nje mates presioni per ajrin.


Kayak Bestway 65052 image 0Kayak Bestway 65052 image 1Kayak Bestway 65052 image 2Kayak Bestway 65052 image 3Kayak Bestway 65052 image 4