1. Home
  2. Shtëpia
  3. Komardare Flamingo Per Te Rritur Bestway
  • Komardare Flamingo per te rritur Bestway img 0
  • Komardare Flamingo per te rritur Bestway img 1

Komardare Flamingo per te rritur Bestway

Cmimi i ri
3,300 Lek
Cmimi
4,650 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:41108
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 140cm*198cm

Komardare flamingo per te rritur Bestway 41108. Komardrja ka 2 doreza per tu mbajtur dhe nje vend per te vendosur pijen. Cilesi shume e mire.


Komardare Flamingo per te rritur Bestway image 0Komardare Flamingo per te rritur Bestway image 1Komardare Flamingo per te rritur Bestway image 2