1. Home
  2. Outdoor & Gardening
  3. Varke Me Ajer Bestway 43134
  • Varke me ajer Bestway 43134 img 0
  • Varke me ajer Bestway 43134 img 1
  • Varke me ajer Bestway 43134 img 2

Varke me ajer Bestway 43134

Cmimi
33,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Outdoor & Gardening
  • Marka:Bestway
  • Modeli:43134
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Te tjera: boks per muzike

Varke me ajer Bestway 43134. Permasat 2.72m*1.96m. Pesha maksimale 360 Kg. E pershtatshme per 4 persona. Ka pike rendese per tu mos batosur. Ka cante termusi per te mbajtur pijet te ftohta si dhe nje boks te cilin mund ta lidhni me telefonin tuaj per te degjuar muzike. E vecanta e kesaj varke eshte pompa e inkorporuar. Mjafton ti vendosni baterite dhe varka fryhet me shtypjen e nje butoni.


Varke me ajer Bestway 43134 image 0Varke me ajer Bestway 43134 image 1Varke me ajer Bestway 43134 image 2Varke me ajer Bestway 43134 image 3Varke me ajer Bestway 43134 image 4