1. Home
 2. Shtëpia
 3. Komardare Uji Per Te Rritur Bestway 43113 / 43115
 • Komardare uji per te rritur Bestway 43113 / 43115 img 0
 • Komardare uji per te rritur Bestway 43113 / 43115 img 1
 • Komardare uji per te rritur Bestway 43113 / 43115 img 2

Komardare uji per te rritur Bestway 43113 / 43115

Cmimi i ri
4,000 - 10,000 Lek
Cmimi
13,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Shtëpia
 • Marka:Bestway
 • Modeli:43113 & 43115
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • 43113: 2.51m x 1.32m
 • 43115: 2.57m x 2.57m

Komardare uji per te rritur Bestway 43113 dhe 43115, perkatesisht per 2 dhe 4 persona. Te rehateshme. Kane vend per te vendosur pijet si dhe termus per te mbajtur pijet te ftohta.


Komardare uji per te rritur Bestway 43113 / 43115 image 0Komardare uji per te rritur Bestway 43113 / 43115 image 1Komardare uji per te rritur Bestway 43113 / 43115 image 2Komardare uji per te rritur Bestway 43113 / 43115 image 3Komardare uji per te rritur Bestway 43113 / 43115 image 4Komardare uji per te rritur Bestway 43113 / 43115 image 5