1. Home
  2. Shtëpia
  3. Komedine Portabel Disney Princess
  • Komedine Portabel Disney Princess img 0

Komedine Portabel Disney Princess

Cmimi
1,050 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:Disney Princess
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 37cm*37cm*75cm

Komedine portabel me karakteret e princeshave te filmave vizatimore te Disney. Material Plastike Polypropylene e tendosur dhe perforcuar me skelet hekuri. Permasat 37cm*37cm*75cm.


Komedine Portabel Disney Princess image 0Komedine Portabel Disney Princess image 1Komedine Portabel Disney Princess image 2