1. Home
  2. Shtëpia
  3. Komedine Portabel Doraemon
  • Komedine portabel Doraemon img 0

Komedine portabel Doraemon

Cmimi
1,050 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:Doraemon
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 37cm*37cm*75cm

Komedine portabel me karakterin e Doraemon. Material Plastike Polypropylene e tendosur dhe perforcuar me skelet hekuri. Permasat 37cm*37cm*75cm.


Komedine portabel Doraemon image 0Komedine portabel Doraemon image 1Komedine portabel Doraemon image 2