1. Home
  2. Shtëpia
  3. Komedine Portabel Hello Kitty
  • Komedine portabel Hello Kitty img 0

Komedine portabel Hello Kitty

Cmimi
1,050 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:Hello Kitty
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 37cm*37cm*75cm

Komedine portabel me karakterin Hello Kitty. Material Plastike Polypropylene e tendosur dhe perforcuar me skelet hekuri. Permasat 37cm*37cm*75cm.


Komedine portabel Hello Kitty image 0Komedine portabel Hello Kitty image 1Komedine portabel Hello Kitty image 2