1. Home
  2. Shtëpia
  3. Komedine Portabel Lady Liberty
  • Komedine Portabel Lady Liberty img 0

Komedine Portabel Lady Liberty

Cmimi
1,050 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:Lady Liberty
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Komedine portabel me karakterin e Doraemon. Material Plastike Polypropylene e tendosur dhe perforcuar me skelet hekuri. Permasat 37cm*37cm*75cm.


Komedine Portabel Lady Liberty image 0Komedine Portabel Lady Liberty image 1Komedine Portabel Lady Liberty image 2