1. Home
  2. Shtëpia
  3. Komedine Portabel Spiderman
  • Komedine Portabel Spiderman img 0

Komedine Portabel Spiderman

Cmimi
1,050 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:Spiderman
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Komedine portabel me karakterin e Spiderman. Material Plastike Polypropylene e tendosur dhe perforcuar me skelet hekuri. Permasat 37cm*37cm*75cm.


Komedine Portabel Spiderman image 0Komedine Portabel Spiderman image 1Komedine Portabel Spiderman image 2