1. Home
  2. Shtëpia
  3. Komedine Portabel Spiderman
  • Komedine portabel Spiderman img 0

Komedine portabel Spiderman

Cmimi
1,050 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:Spiderman
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 37cm*37cm*57cm

Komedine portabel me karakterin Spiderman. Material Plastike Polypropylene e tendosur dhe perforcuar me skelet hekuri. Permasat 37cm*37cm*57cm.


Komedine portabel Spiderman image 0Komedine portabel Spiderman image 1Komedine portabel Spiderman image 2