1. Home
  2. Fëmijë
  3. Kopesht Zoologjik Druri Per Femije
  • Kopesht Zoologjik Druri per Femije img 0
  • Kopesht Zoologjik Druri per Femije img 1

Kopesht Zoologjik Druri per Femije

Cmimi
11,400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Kopesht zoologjik druri per femije. Ka mbi 50 pjeseza te ndryshme. 19 kafshe. Kopeshti zoologjik shtrihet mbi nje tavoline druri. I pershtatshem per shtepi por dhe per kopeshte femijesh apo abjente te tjera.


Kopesht Zoologjik Druri per Femije image 0