1. Home
  2. Fëmijë
  3. Kornize Me Gjurme Per Femije
  • Kornize me gjurme per Femije img 0

Kornize me gjurme per Femije

Cmimi i ri
950 Lek
Cmimi
1,400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 35cm*25cm

Kornize Fotografishe per Femijen tuaj. Bashkangjitur fotos mund te stamponi me boje gjurmen e kembes dhe te dores te femijes tuaj. Nje kujtim mjaft i bukur per femijen tuaj si dhe nje dhurate e vecante per njerzit tuaj me te dashur.


Kornize me gjurme per Femije image 0