1. Home
  2. Fëmijë
  3. Kosh Basketbolli Per Femije
  • Kosh Basketbolli per Femije img 0
  • Kosh Basketbolli per Femije img 1
  • Kosh Basketbolli per Femije img 2

Kosh Basketbolli per Femije

Cmimi
1,800 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Kosh basketbolli per femije. Eshte i perbere prej plastike. Ne paketim perfshihet topi dhe pompa.


Kosh Basketbolli per Femije image 0Kosh Basketbolli per Femije image 1Kosh Basketbolli per Femije image 2Kosh Basketbolli per Femije image 3