1. Home
  2. Shtëpia
  3. Kosh Lodrash
  • Kosh Lodrash img 0
  • Kosh Lodrash img 1

Kosh Lodrash

Cmimi
800 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Materiali: Feshfesh
  • Permasat : 60cm*35cm
Keto kosha jane zgjidhja perfekte per ti dhene fund rremujes ne dhomen e femijes tuaj. Mund te perdoren per te futur lodrat e femijes tuaj si dhe sende te tjera. Mund te palosen dhe te behen shume te vegjel ne rast mos perdorimi.


Kosh Lodrash image 0Kosh Lodrash image 1