1. Home
  2. Shtëpia
  3. Kosh Per Rrobat E Palara
  • Kosh per rrobat e palara img 0
  • Kosh per rrobat e palara img 1
  • Kosh per rrobat e palara img 2

Kosh per rrobat e palara

Cmimi
1,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
Te thjeshte dhe praktike. Te perbere nga rrobe shume cilesore, keto kosha jan zgjidhja perfekte per rrobat e palara. Vijne ne 4 ngjyra, kafe, jeshile, roze dhe blu.Kosh per rrobat e palara image 0Kosh per rrobat e palara image 1Kosh per rrobat e palara image 2Kosh per rrobat e palara image 3Kosh per rrobat e palara image 4