1. Home
  2. Paisje Shtëpiake
  3. Krevat Me Ajer Bestway 67620
  • Krevat me ajer Bestway 67620 img 0
  • Krevat me ajer Bestway 67620 img 1
  • Krevat me ajer Bestway 67620 img 2

Krevat me ajer Bestway 67620

Cmimi
23,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Paisje Shtëpiake
  • Marka:Bestway
  • Modeli:67620
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 2.33m*1.96m*80cm

Krevat dopio me ajer Bestway 67620. Mjaft i rehatshem dhe komode. Ka te instaluar pompen me bateri per fryerje dhe shfryerje. Vend te per ven pije ose aksesore si telekomanda, telefoni etj. Ne paketim nuk perfshihen baterite per pompen.


Krevat me ajer Bestway 67620 image 0Krevat me ajer Bestway 67620 image 1Krevat me ajer Bestway 67620 image 2