1. Home
  2. Shtëpia
  3. Krevat Me Ajer Per Femije Bestway 67496
  • Krevat me ajer per femije Bestway 67496 img 0
  • Krevat me ajer per femije Bestway 67496 img 1

Krevat me ajer per femije Bestway 67496

Cmimi
4,150 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:Bestway
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Modeli: 67496
  • Permasat: 132cmx76cmx46cm

Krevat me ajer per femije Bestway 67496. Gjume i rehatshem , konstruksion i qendrueshem , mbeshtetese kamoshi , gjate nates projekton ne tavan drita shumengjyreshe , duke krijuar nje ambient magjik dhe relaksues ne intervale kohore prej 30 minutash. Vjen ne 2 ngjyra, blu dhe roze. Baterite nuk perfshihen ne paketim .
Krevat me ajer per femije Bestway 67496 image 0Krevat me ajer per femije Bestway 67496 image 1Krevat me ajer per femije Bestway 67496 image 2Krevat me ajer per femije Bestway 67496 image 3Krevat me ajer per femije Bestway 67496 image 4Krevat me ajer per femije Bestway 67496 image 5Krevat me ajer per femije Bestway 67496 image 6