1. Home
  2. Kufje
  3. Kufje Me Bluetooth I12 TWS
  • Kufje me Bluetooth i12 TWS img 0
  • Kufje me Bluetooth i12 TWS img 1
  • Kufje me Bluetooth i12 TWS img 2
  • Kufje me Bluetooth i12 TWS img 3

Kufje me Bluetooth i12 TWS

Cmimi
1,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kufje
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Kufje me bluetooth i12 TWS. Te lehta dhe praktike. Bluetooth V5.0. Mund te perdoren bashke ose te pavarura nga njera tjetra. Touch Control.